SERVICII

PRINTARE DIGITALĂ

SCANARE | COPIERE

ÎNDOSARIARE | ARHIVARE

TABLOURI CANVAS

STICKERE

PLOTARE | PLIERE

SERVICII FINISARE

CĂRȚI DE VIZITĂ

CAȘERARE | LAMINARE

TRICOURI TERMOTRANSFER

DEBITARE CNC LASER

GRAVURĂ LASER

TROFEE | PREMII

TĂIERE CUTTER PLOTER

TĂIERE FIR ÎNCINS

PRINTARE 3D

MODELARE 3D

MACHETE DE ARHITECTURĂ

PROIECTARE

OBIECTE DESIGN

PRINTARE DIGITALĂ

PRINTARE DIGITALĂ

Printare digitală și finisare pentru tipărituri de tip office pe hârtii și cartone speciale, dimensiuni variabile A6>A3.
De preferat pentru documente, broșuri, prezentări, portofolii, postere, flyere, vouchere, stickere, etc.

DEBITARE CNC LASER


DEBITARE CNC LASER

Tăiere profesională cu ajutorul unei raze laser pentru o gamă largă de materiale: lemn (balsa, mdf, furnir, plută, lemn masiv), materiale plastice cu texturi și culori multiple (prexiglas, acrilic, copoliester), celulozice (hârtie, carton, mucava, carton ondulat), și multe altele (mousse, polipropilenă, cauciuc, piele, polistiren, textile). Suprafața maximă 90x120cm.

PLOTARE | PLIERE

Printare ink-jet și pliere a formatelor mari pe hârtii, cartoane și materiale speciale, dimensiuni variabile A2-B0, cât și atipice A0+. De preferat pentru planuri de arhitectură/inginerie, prezentări, postere, backlit-uri, roll-up-uri, etc.

PLOTARE SI PLIERE

PRINTARE 3D

Imprimante 3D PRUSA I3 MK3, cu suprafața de printare de 250x210x210 mm (Lxlxh). Pentru obiecte mai mari putem printa mai multe module, acestea fiind asamblate ulterior. Dimensiune cap printare: 0.40mm. Strat: 0.05-0.2 mm. Prețuri in funcție de complexitatea obiectului printat, finisajele necesare și timpul  de printare. Fisiere 3D cu extensie STL.

PRINTARE 3D
SCANARE SI COPIERE

SCANARE | COPIERE

Scanare color sau monocrom, orice format. Fișierele se pot salva pe stick USB sau se pot trimite pe e-mail. Scanare de până la 600dpi. Opțional se pot transforma în documente editabile.

GRAVURĂ LASER

GRAVURĂ LASER

Desen gravat cu o acuratețe de 0.1mm, pe diverse suprafețe, la o adâncime mică. Gravura se poate aplica pe o gamă largă de materiale  începând de la diverse tipuri de lemn (balsa, mdf, furnir, plută,  lemn masiv), materiale plastice cu texturi și culori multiple (prexiglas, acrilic, copoliester), celulozice, mousse, polipropilenă, cauciuc, piele, polistiren, textile.

SERVICII FINISARE

Finisarea produselor printate presupune câteva operațiuni aproape obligatorii: tăiere, biguire, fălțuire, rotunjire colțuri, capsare, etc.

SERVICII FINISARE

MODELARE 3D

Primul pas de la hârtie la obiect fizic cu ajutorul modelării 3D și a randărilor, după schițe, imagini, desene, descrieri.
Prețul se face pe oră, in funcție de complexitatea modelului și rezultatul poate fi printat 3D în câteva ore. 

MODELARE 3D
INDOSARIERE SI ARHIVARE

ÎNDOSARIERE | ARHIVARE

Îndosariere cu spiră metalică sau baghetă de plastic pentru formate A4 și A3, cu o folie protectoare PVC pentru coperta față si un carton de 300g pentru coperta spate. Formatele mari, pliate, se pot perfora și arhiva în dosare, bibliorafturi sau cutii speciale de arhivare.

TROFEE SI PREMII

TROFEE | PREMII

Fie că e vorba despre conceperea unuia în funcție de competiția la care se oferă sau producția după un proiect deja stabilit, trofeele sunt obiectele care rezistă cel mai mult pe rafturile câștigătorilor. Le executăm din lemn sau metal, printate 3d sau gravate laser, la o calitate pe măsura premiului.

CĂRȚI DE VIZITĂ

Standard (9x5cm) pe diverse tipuri de cartoane. Pot fi laminate mat/lucios/soft touch. Cărți de vizită speciale cu tăieturi, materiale neconvenționale, gravuri de suprafață, colțuri rotunjite, etc.

CARTI DE VIZITA

MACHETE ARHITECTURĂ

Comerciale sau arhitecturale, făcute cu materiale și anturaj alese în acord cu conceputul proiectului, machetele sunt o bună variantă de a prezenta proiecte de arhitectură  la expoziții și târguri imobiliare. Pentru preturi și execuție
scrieți-ne un e-mail cu detaliile proiectului.

MACHETE DE ARHITECTURA
TABLOURI CANVAS

TABLOURI CANVAS

Printuri pe pânză oil canvas și întinderea lor pe șasiuri din lemn. Simplu, fără rame. Lațimea maximă este de 90 cm, imaginea printată trebuie să aibă un bleed de încă 5cm pentru a putea întoarce printul și pe părțile laterale ale șasiului. 

TAIERE CUTTER PLOTTER

TĂIERE CUTTER-PLOTTER 

Tăiere pe diverse culori și tipuri de vinyl sau decupări de printuri pe autocolant. Lățimea maximă 1000mm. Recomandat pentru stickere, afisaje vitrine, colantări auto, sigle luminoase, etc. Pentru comenzi rapide vă rugăm să verificați prin telefon stocul de materiale disponibile.

CAȘERARE | LAMINARE

Lipire printuri de plăci de mousse, kappa fix, mucava și forex. Printul se realizează pe autocolant care se lipește pe placa dorită, sau se fixeaza cu ajutorul unui spray adeziv temporar pentru reciclarea plăcii. Laminare la cald pentru formate A4-A3, și la rece pentru formate mari.

CASERARE SI LAMINARE

PROIECTARE 

Printarea 3D,  debitarea și gravura CNC, execuția unei machete sau al unui obiect de design, încep cu o proiectare precisă.  Pentru serviciile noastre executăm proiecte din idei și schițe, facem sau modificăm modele 3D pentru printare.

PROIECTARE
STICKERE AUTOCOLANT

STICKERE

Printare digitală laser pe autocolant mat, lucios, transparent sau din polipropilenă. Se pot decupa kiss-cut la cutter-plotter pe orice formă, sau la ghilotină – cele pătrate sau dreptunghilare.

TAIERE FIR INCINS

TĂIERE FIR ÎNCINS 

Pentru tăierea și modelarea simplă a polistirenului extrudat sau expandat, manual sau automat. Ideal pentru machete arhitecturale, litere volumetrice, matrițe, materiale de ambalat, etc.

TRICOURI TERMOTRANSFER

Personalizare tricouri sau sacoșe din bumbac 100% prin termotransfer, din una sau mai multe culori. Materialul polyflex se decupează la cutter-plotter și se aplică prin transfer termic la 300 grade.

TRICOURI TERMOTRANSFER

OBIECTE DESIGN

Fie că e vorba de proiecte de facultate sau idei de obiecte care pot câștiga concursuri, ne place să aducem designul în forma fizică. Fiecare proiect are frumusețea lui, iar un proiect bun îl facem mai ușor de realizat.

OBIECTE DESIGN

Nu ești sigur că te incadrezi în buget? Poți să îți calculezi singur sau poți să ne trimiți fișierele ca să îți dăm o ofertă.

GALERIE PROIECTE

DESIGN DE OBIECT

SIGNALISTICĂ

MACHETE DE ARHITECTURĂ

DEBITARE ȘI GRAVURĂ LASER

TROFEE ȘI PREMII

TRICOURI TERMOTRANSFER

TĂIERE CUTTER-PLOTTER

CAȘERARE | LAMINARE

CONTACT

DEPARTAMENT PRINTARE/PLOTARE

Comenzi: încarcă plansele aici.
Intrebari/detalii: printare@theplot.ro
Telefon: 021 313 77 44 
  0771 046 877

PROTOTIPARE/TAIERE CNC/PRINATRE 3D

Comezi/detalii: laser@theplot.ro
Telefon: 021 367 34 89

CONTACT GENERAL
office@theplot.ro

Program: luni-vineri 10-18

Adresa: Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu”, str. Academiei nr. 18-20, 010014, Bucuresti, Romania

12 + 6 =