Paginarea pentru debitare și gravură laser

Paginare gravura si debitare laser

Mod de lucru

1. Completati tabelul din stanga cu datele dumneavoastra de contact pentru a va putea comunica costul de executie sau pentru a discuta eventuale nelamuriri. Tabelul se editeaza cu dublu click pe linia punctata.
2. Alegeti layout-ul potrivit tipului de material pe care il doriti pentru realizarea proiectului.
3. Mentionati tipul de material, grosime si eventual culoare (exemplu: plexi negru) daca este cazul, sub formatul de taiere prin editare cu dublu click pe linia punctata.
4. Stabiliti tipurile de prelucrare pe piese (debitare, gravura de linie sau de suprafata, diferentiind pe layere liniile din desen conform legendei).
5. Debitarea reprezinta taierea materialului in forma dorita. In cazul plexiglass-ului, cantul pieselor debitate va fi de aceeasi culoare cu suprafata materialului. Materialele lemnoase sau celulozice vor avea pe cant o culoare inchisa.
6. Gravura de linie laser reprezinta o linie adancita pe suprafata materialului. Aceasta va fi de aceiasi culoare cu materialul in cazul plexiglass-ului sau de culoare inchisa in cazul materialelor lemnoase sau celulozice.
7. Gravura de suprafata reprezinta o hasura realizata din linii de gravura foarte apropiate care formeaza un camp de gravura. Culoarea gravurii variaza in functie de materialul ales.
8. Pozitionati piesele fara sa depasiti conturul zonei delimitate ca “suprafata de taiere”. Piesele pot fi lipite intre ele cu linie comuna. Cand preluam fisierul d-voastra, in cazul in care exista linii suprapuse in desen (erori de soft sau de proiectare), acestea vor fi eliminate de catre noi (utilizatorii de Autocad pot folosi comanda “overkill” pentru a face singuri acest proces) pentru o taxare corecta a costului debitarii/gravarii pe metru liniar.
9. In cazul debitarii de plexiglass, tarifarea materialului se realizeaza in functie de suprafata de material folosita. Placile de plexiglass se impart in modul de sfert, jumatate sau o treime de coala. Restul materialelor (MDF, Balsa, Mouss, Carton ondulat, Mucava, etc.) se achizitioneaza numai la coala intreaga.

Preturi debitare CNC | materiale | machete | servicii conexe

THE CRAFT

Preturi debitare CNC | materiale | machete | servicii conexe

THE CRAFT

Preturi debitare CNC Laser

Preturi debitare CNC laser The Craft

*Pretul pentru debitare la cutter-plotter include autocolantul Oracal 651, taierea si folia de transfer.
*Pretul pentru debitare la fir incins, nu include materialul.
*Gravarea de suprafață se calculează la min, 2.5 lei / minut, minim 4 minute
*Modificarea fișierelor ce durează sub 10 min se percepe o taxa de 10 lei, peste 10 minute 100 lei/h.
*Comanda minima la taiere si gravura laser este 15 lei.

Materiale Laser

Preturi materiale laser The Craft