The Plot

THE PLOT

The Craft

THE CRAFT

The Plot a luat naştere în anul 2008, într-un mic spaţiu în zona centrului vechi din Bucureşti. Cu entuziasm, pricepere şi răbdare am dezvoltat micul business pornit cu două plotere şi o imprimantă, finele anului 2010 găsindu-ne cu două sedii în zona centrală a capitalei. In 2013 am pus pe picioare Atelierul de Printare şi Machetare al Universităţii de Arhitectură și Urbanism, atelier care vrea să devină modelul de schimbare al unui sistem de învăţământ rămas un pic în urmă faţă de nivelul marilor universităţi de arhitectură din lume. 

La împlinirea a 10 ani de activitate am sărbătorit aniversarea în două spatii noi: THE PLOT – centrul de printare și THE CRAFT – atelierul de machetare și prototipare UAUIM.

Atelierul de machetare si prototipare al UAUIM va fi primul loc care va aduce o schimbare în modul de concepere, dezvoltare şi finalizare a proiectelor studenţilor arhitecţi, urbanişti şi designeri. Lipsa acestei metode de învăţare reprezintă unul din principalele minusuri din cadrul desfăşurării corecturilor de pe parcursul unui proiect de atelier, iar încurajarea studiului pe machetă/model 3D va duce la ridicarea nivelului proiectelor studenţilor.

The Craft aduce în acelaşi loc echipamente de tăiere, gravură, îndoire la cald  şi printare 3D împreună cu zone de lucru unde studenţii işi pot concepe si protoripa proiectele.

MISIUNE

  • Consilierea şi acomodarea studenților şi clienţilor cu gama de materiale disponibile, conceperea unei machete, metode de lucru,   profile de culoare pentru tipuri de print, etc. Pe scurt: oferirea unor soluții tehnice profesionale care pot face diferența în finializarea și prezentarea unui proiect.
  • Susținerea unor cursuri de machetare de arhitectură în cadrul orelor de atelier la anul I.
  • Promovarea și dezvoltarea designului de calitate prin inițierea și participarea la acțiuni non-profit alături de asociațiile studențești și tinerii designeri interesați.
  • Imbunătățirea nivelului proiectelor din cadrul atelierului prin punerea la dispoziție a unui spațiu dedicat construirii foarte rapide a machetelor de studiu.
  • Elaborarea unei oferte de prețuri competitive, personalizată pentru clientii fideli., studenții UAUIM și cadrele didactice, investiții viitoare raționale și continua inovare a sistemelor și modului de lucru.

ECHIPA

Ne cunoştem încă de pe băncile facultăţii şi asta ne face mai mult decât nişte colegi de muncă, ne face o echipă de prieteni bine închegată. Stunem arhitecti, designeri, makeri si mici antreprenori si facem lucrurile bine pentru ca credem in ele.
Echipa e în continuă extindere. Căutăm oameni ambiţioşi şi creativi care să se implice în proiectele noastre. Dacă vrei să te implici lasă-ne un mesaj la office@theplot.ro.

Echipa The Plot & The Craft