Noul echipament

Epson SureColor P9500

THE PLOT își continuă angajamentul față de furnizarea de servicii de tipărire de înaltă calitate, iar cea mai nouă achiziție, Epson SureColor P9500, demonstrează acest lucru.

Această imprimantă este ultima adăugare la colecția noastră de echipamente de tipărire de mare format, care ne permite să oferim servicii și produse de înaltă calitate clienților noștri. P9500 se remarcă prin tehnologia sa avansată de tipărire și calitatea excepțională a imaginilor, fiind ideal pentru artiști, fotografi și designeri grafici care caută cele mai bune soluții de tipărire.

Cu o lățime de imprimare de 44 de inci și o rezoluție de 2400 x 1200 dpi, Epson SureColor P9500 poate tipări imagini de înaltă calitate cu culori bogate și vibrante, păstrând în același timp detaliile din imagine. Imprimanta poate tipări pe o varietate de medii, inclusiv hârtie, pânză, vinil, iar sistemul de alimentare a hârtiei de înaltă precizie asigură o tipărire precisă și fără probleme.

În concluzie, Epson SureColor P9500 este o achiziție valoroasă pentru THE PLOT și o alegere excelentă pentru toți clienții noștri care caută cele mai bune soluții de tipărire de mare format. Ne bucurăm să putem oferi această imprimantă de înaltă calitate și suntem nerăbdători să vedem cum clienții noștri vor utiliza acest echipament de ultimă generație pentru a-și realiza proiectele creative.

 Epson SureColor P9500 are un sistem unic de imprimare care utilizează 12 cartușe de cerneală UltraChrome HDX, inclusiv trei tipuri diferite de negru (mat, foto și gri) și nouă culori pentru o gamă de culori extrem de largă. Acest sistem de imprimare avansat asigură o calitate excepțională a imaginii, culori bogate și vibrante și o acuratețe a culorilor de neegalat.

În plus, aceste cartușe sunt fabricate în conformitate cu standardele stricte de mediu, fiind certificate ENERGY STAR, ceea ce înseamnă că Epson SureColor P9500 este o alegere ecologică și durabilă pentru cei care caută soluții de tipărire sustenabile.

În ansamblu, sistemul de cartușe de cerneală UltraChrome HDX este unul dintre cele mai avansate și sofisticate tehnologii de imprimare de pe piață, asigurând calitatea excepțională a imaginilor și o acuratețe a culorilor de neegalat. Astfel, Epson SureColor P9500 este o alegere excelentă pentru oricine caută cele mai bune soluții de tipărire de mare format.

 

Exemplu Bleed pentru print flyer